Bergqvist Skor Kundklubb

Redo för mer? Bli medlem redan idag!

Hos oss lönar det sig att älska skor. Som medlem i vår kundklubb är alla dina köp bonusgrundande. Mer och fler skor för pengarna, helt enkelt. Dessutom får du medlemsrabatter, förtur till reor, sparad köphistorik och får veta om nyheter och erbjudanden före alla andra. Inte så tokigt, eller hur? 

 

Så blir du medlem online

Du kan enkelt registrera ditt medlemskap direkt på vår hemsida! När du registrerar dig online får du 15% i välkomstrabatt på ett köptillfälle online. Rabatten hittar du i kassan och den gäller endast vid nyregistrering online och endast vid köp online. Rabatten ligger laddad på ditt medlemskap i 180 dagar tills dess att du nyttjar den. Som medlem hos oss samlar du bonus på alla dina köp, får unika medlemsrabatter, sparad köphistorik och mycket mer. Du kommer att verifiera dig med personnummer och telefonnummer så att ditt medlemskap kan gälla både online och i våra fysiska butiker. Klicka här för att registrera ditt medlemskap!

 

Har du blivit medlem i butik?

Om du har blivit medlem i någon av våra fysiska butiker och vill nyttja medlemskapet online så behöver du registrera ditt medlemskap även på vår hemsida. Du kommer då att tex. kunna se all din köphistorik på din profil och samla bonus på alla dina köp. Du kommer att verifiera dig med personnummer och telefonnummer så att vi kan sammankoppla ditt medlemskap med din profil online. Klicka här för att registrera ditt medlemskap!

 

Har du sedan tidigare ett konto online samt blivit medlem i butik?

Ifall du blivit medlem i någon av våra fysiska butiker samt har ett konto online där du tex. sett dina onlinebeställningar, vill sammankoppla dessa två så går det utmärkt! Logga in på ditt befintliga konto online. Där kan du klicka på ”Slutför registreringen”. Du kommer att verifiera dig med personnummer och telefonnummer så att vi kan sammankoppla ditt medlemskap med din profil online. Klicka här för att logga in på ditt konto!

 

Har du ett konto online sedan tidigare men är inte medlem sedan tidigare?

Du som har ett konto online sedan tidigare där du tex. sett dina onlinebeställningar, kan genom det kontot bli medlem i Bergqvist skor Kundklubb. Logga då in på ditt konto och gå till ”Mina sidor”. Där kan du klicka på ”Slutför registreringen”. Du kommer att verifiera dig med personnummer och telefonnummer så att vi kan göra om ditt konto till en fullvärdig medlemskapsprofil. Klicka här för att logga in på ditt konto!

 

Välkommen till Bergqvist Skor Kundklubb!