Jobba hos oss

Bergqvist Skor är ett av landets största företag i skodetaljbranschen med en omsättning på 200 miljoner och har cirka 100 anställda i 20-talet fysiska butiker samt i vår växande e-handel. 

 

Lediga jobb

Extra personal Arvika

Brinner du för försäljning? Vi söker dig som är driven och bidrar med mycket energi. Arbetsuppgifterna är varierande allt från att vara inspiratör till att sälja skor och tillbehör. Vi söker dig som kan jobba extra vid behov under vardagar och helger.

Skicka in ditt CV och PB till: nyttjobb@bergqvistskor.se

Märk ansökan med Extra Arvika

Välkommen in med din ansökan önskar vi på Bergqvist Skor

 

SOMMARPERSONAL LINKÖPING
Brinner du för försäljning? Vi söker dig som är driven och bidrar med mycket energi. Arbetsuppgifterna är varierande allt från att vara inspiratör till att sälja skor och tillbehör.

Vi söker sommarpersonal till båda våra butiker i Linköping. Du ska kunna arbeta både vardagar och helger. Efter sommaren får du gärna vara kvar som extrapersonal.

Skicka in ditt CV och PB till: nyttjobb@bergqvistskor.se

Märk ansökan med Sommarpersonal Linköping

Välkommen in med din ansökan önskar vi på Bergqvist Skor

 

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba som extrapersonal i någon av våra butiker? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till nyttjobb@bergqvistskor.se. Märk ansökan med vilken butik/stad du är intresserad av.

Vi finns i följande städer:

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Säffle, Eskilstuna, Örebro, Falun, Växjö, Malmö, Motala, Mjölby, Linköping, Västervik och Halmstad.