Betalningsalternativ

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder hittar det betalningsätt som passar dem bäst och erbjuder därför flera olika betalningsalternativ som tillhandahålls via Klarna och deras tjänst Klarna Checkout.

 

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja det betalningsalternativ som passar dig bäst. Genom att slutföra köpet bekräftar du din identitet och korrekt leveransadress.

 

Enkelt att handla

Klarna Checkout skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Klarna Checkout erbjuder möjligheten att välja en personlig kod, s k PIN-kod. Denna PIN-kod är ett valfritt alternativ för dig som önskar ett extra skydd när du ehandlar.

Alla frågor gällande fakturor, ändring av förfallodatum, betalningar mm. hanteras av Klarnas kundservice. Klarna kundservice nås på:

Telefon: 08-120 120 10
Epost: info@klarna.se

Om retur görs kan du enkelt pausa din faktura på Klarna.com eller i Klarna.appen. Observera att din faktura måste betalas även om din leverans är föremål för reklamation. När reklamationen är behandlad sker återbetalning.

 

Pris

Samtliga priser är inklusive 25 % moms och i svenska kronor. I priserna inkluderas inte betalnings- och fraktavgift.

 

Fraktkostnad

När du väljer leverans till valfri butik är frakten kostnadsfri. Frakten till Postnord-ombud kostar 39kr och vid hemleverans är 79kr. Retur av en vara är kostnadsfritt i butik. Vid retur per post kostar returen 59kr förutsatt att du använder dig av den bifogade returfraktsedeln. Se avsnittet ”Byten och returer” för närmare information om byte och returer.